Fotografe Natasja van der Woude exposeert van 19 maart tot 6 mei in De Sociëteit. Natasja begon met het maken van portretfoto’s op haar 30ste.  Zij volgde gedeeltelijk de opleiding aan de fotovakschool en van een hobby werd fotografie haar dagelijks werk. Ze creëert met haar eigen stijl zeer sprekende portretten, waarbij ze soepel en ontwapenend inspeelt op het gevraagde onderwerp en de aanwezige sfeer.

Bijzondere ontmoetingen

In haar foto’s is direct zichtbaar dat ze mensen op hun gemak weet te stellen en dat ze geen moment mist van bijzondere ontmoetingen en gebeurtenissen De expositie in De Sociëteit toont een fotoserie van mensen met een hersenbeschadiging die in aanraking komen met muziek. Natasja heeft de expositie samengesteld met deelnemers van haar fotoworkshop. De foto’s zijn gemaakt in samenwerking met  ViVa Zorggroep Strammerzoom in Akersloot en Stichting Het Rekerhuis in Alkmaar.

Natasja van der Woude (1975) woont in Alkmaar en is tevens uitvaartbegeleidster. Zij geeft regelmatig fotoworkshops in de Sociëteit en op afspraak.
.