NieuwsOndersteuning

Steeds meer bedrijven maken gebruik van mail, internet etc om te communiceren. Ook de afgelopen tijd hebben we er privé mee te maken gehad, doordat fysiek contact met familie en vrienden niet mogelijk is. De Sociëteit wil middels dit formulier inventariseren of er behoefte is onder onze bezoekers om wat meer kennis op te doen van de (nieuwe) communicatiemiddelen. Daarnaast is er steeds meer criminaliteit op internet. Het is belangrijk om te weten hoe u zichzelf daartegen kunt beschermen.

We hebben een lijstje gemaakt met wat onderwerpen en we zouden het fijn vinden of u kunt aangeven of u behoefte heeft en welke onderwerpen voor u belangrijk zijn.

Het is niet de bedoeling van ons dat er een hele cursus gegeven gaat worden, maar dat er in kleine groepjes, die dezelfde interesse hebben een paar lessen gegeven worden. De lessen zullen plaatsvinden op een donderdagmiddag. De kosten zijn € 5,00 per keer.

Heeft u belangstelling of weet u iemand die ook graag mee wil doen?

Vul naam, email en telefoonnummer in én kruis aan waar u belangstelling voor heeft. U hoort na de inventarisering meer van ons.