Lezing Martijn Smit

KLIMAATVERANDERING: HET GROTE VERHAAL KLEIN GEMAAKT


Hoe zit het nou echt met ons klimaat? Wat gebeurt er al om het tij te keren? En wat kan ik er zelf aan doen? Martijn Smit stak zijn licht op bij Al Gore in Seattle en is verrassend optimistisch.


Op maandag 26 november 2018 organiseert Alkmaar energie een avond over klimaatverandering én wat je zelf kan doen, in en om huis.
Het verhaal van Martijn Smit is gebaseerd op het verhaal van Al Gore bij wie hij in de zomer van 2017 een training volgde in Seattle.
Martijns verhaal laat ons inzien hoe groot de noodzaak is om onze kijk en ons handelen te veranderen en hoe zeer we de oplossingen om iets te doen al in handen hebben.

Na de lezing is er tijd om met elkaar na te praten over de praktijk in en om huis. Medewerkers van Alkmaar energie denken met je mee en geven voorbeelden, praktische informatie en handige tips. Voor meer info: www.de-societeit.nl

Wanneer: Maandag 26 november
Tijd: 19.30 – 21.30 uur (deur open vanaf 19.00 uur)                      Toegang: gratis
Waar: Ontmoetingscentrum De Sociëteit, Luttik Oudorp 78,                  Aanmelden via Sociëteit of Alkmaar energie: societeit@binnenstadscentrum.nl of info@alkmaarenergie.nl                 Bellen kan ook: 072 5114715 / 06-44490772