Ervaringen van een koorlid…

 Tijdens mijn eerste avond bij Popkoor Atlantis, voel ik me meteen welkom. De dynamiek, de gezelligheid en het enthousiasme bij zowel het (meerstemmige) koor als de dirigent spreken mij aan.

Door ervaringen met andere koren, weet ik dat zowel een te serieus koor (met weinig ruimte voor gezelligheid) als een gezellige puinhoop (met weinig ruimte voor muziek) mij niet ligt. Maar Atlantis heeft wat mij betreft precies genoeg van beide kanten en ik ben dan ook meteen verkocht.

 

Inmiddels zou ik dit koor niet meer willen missen. Ik voel me thuis in de groep en met zowel oude als nieuwe popsongs is het repertoire licht, vrolijk en toegankelijk.

Klaas Kloppenburg (www.muziekfeestje.nl), onze zeer ervaren en bevlogen dirigent, maakt swingende en zeer gevarieerde arrangementen en samen met hem maken we er elke week weer een feestje van.

 

Open avond

 

Omdat er nog ruimte is voor meer zangers en zangeressen, nodigen we je graag uit voor onze open avond!

Dus…hou je van zingen met andere mensen? En ben je op zoek naar een leuk koor? Dan verwelkomen we je graag op maandagavond 2 maart om 19.30 uur in de Sociëteit, Luttik Oudorp 78 te Alkmaar.

Mannen en vrouwen van alle leeftijden zijn welkom en je hoeft geen ervaring te hebben. Dus kom kennismaken, meezingen en sfeer proeven!!

 

We repeteren elke maandag van 20.00 tot 22.00 in de Sociëteit. Meer informatie kun je

krijgen via Klaas Kloppenburg, info@muziekfeestje.nl.