Schilder-Expositie: ‘Hedendaags Realisme uit Oudorp”

Schilderes Edith van Campfort exposeert van 1 oktober tot 15 december in De Sociëteit. Judith van Campfort is vooral bekend geworden door haar fors opgezette kleurrijke portretten. De veelzijdigheid van mensen is hierbij de inspiratiebron van de schilderes. De laatste jaren is zij zich ook gaan richten op het schilderen van eigentijdse beelden bijvoorbeeld gebruiksvoorwerpen. Ook hierin maakt zij gebruik van heldere kleuren en een realistische weergave.

Over de expositie

Voor de Sociëteit heeft Edith van Campfort een expositie samengesteld waarin ze de grote diversiteit in haar werk laat zien. Een aantal forse portretten en stillevens wisselen elkaar af.

Over de schilderes
Edith van Campfort (1969) is autodidact en heeft het 3e en 4e jaar opleiding tekenen en schilderen bij Crejat in Alkmaar gevolgd. Om haar schilder- en tekentalent uit te breiden en te verdiepen volgde ze van 2008-2018 schilderlessen bij Ingeborg van Bleisum. Zij heeft deelgenomen aan vele exposities en won diverse prijzen. Edith van Campfort woont in Oudorp en heeft een Galerie aan huis welke op afspraak te bezoeken is.

https://edithvancampfort.exto.nl/