De Sociëteit doet Duur-Saam

 Programma Duur-saam 2017.

Een actieve en enthousiaste groep vrijwilligers gaat in en vanuit De Sociëteit aan de slag met het thema Duurzaamheid. Gedurende 2017 organiseren ze een gevarieerd programma. De activiteiten van Duur-saam zijn leerzaam, leuk en gezellig én bovendien goed voor het milieu en een leefbare wereld.  En te herkennen aan het logo. ‘De Sociëteit doet Duur-saam’ trekt graag op met andere organisaties en initiatieven die zich ook bezighouden met duurzaamheid en werkt met hen samen. Alvast een greep uit de activiteiten in 2017:

10 februari: Warme truiendag
Van 10.00-14.00 en startsein van het programma Sociëteit doet Duur-saam in 2017

April
Samen schakelen:

Bewoners Luttik Oudorp, Verdronkenoord en omgeving gaan aan de slag in en om huis.

21 april: Food&Film: Now, forager

Mei
6 mei: Verticaal tuinieren  of tuinieren op de vierkante meter: Plantdag Fnidsen

Zomer
Lekker fietsten! Tijdens een mooie fietstocht worden er streekproducten aangeschaft en terug in de Sociëteit wordt een lekkere maaltijd gemaakt.

Najaar
10 Oktober: Dag van de duurzaamheid En start van de Bewaar me!-weken. In oktober organiseren we de Duur-saam-weken in en vanuit De Sociëteit met diverse activiteiten, praktische tips en interessante weetjes voor in en om huis. Zoals workshops w.o. Pimp je oude kleding op’ en Workshop Fermenteren en een speciale editie van Film&Food.

Ideeën? Meedoen? Graag! Bel/mail met De Sociëteit. Of loop even binnen van maandag t/m donderdag tussen 10.00-16.00 uur.