De Sociëteit zoekt diverse vrijwilligers die zich graag willen inzetten voor dit prachtige en gezellige ontmoetingscentrum in hartje binnenstad. We zijn op zoek naar mensen die een deel van hun vrije tijd willen besteden aan het ontmoetingscentrum dat volop in ontwikkeling is. De werkzaamheden, tijden en frequentie gaan in goed overleg en sluiten aan bij uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
We vertellen u graag meer.

Vrijwilligers vacatures

klik op het plusje om meer te lezen

Schrijver gevraagd

Voor het Geheugen van de Binnenstad

Heb je plezier in en ervaring met schrijven?
Vind je het leuk om een deel van je vrije tijd te besteden aan het schrijven en vormgeven van verhalen?
Houd je van zelfstandig werken én ben je tegelijkertijd iemand die het leuk vindt om samen te werken met een groep enthousiaste vrijwilligers?

Klik hier voor meer informatie

Barmedewerker

Lijkt het je leuk om in ons gezellige wijkcentrum als vrijwilliger achter de bar te staan? Wij zoeken mensen die ons kunnen helpen achter de bar en als gastheer/vrouw. De uren zijn in overleg en kunnen overdag en ’s avonds en doordeweeks en in het weekend zijn.

Heb jij tijd en zin om als gastheer/vrouw te functioneren in hartje Alkmaar, stuur een berichtje naar societeit@binnenstadscentrum.nl

Barmedewerker voor muzikale avonden

Lijkt het je leuk om in ons gezellige wijkcentrum als vrijwilliger achter de bar te staan op onze culturele en muzikale avonden van Podiumcafé  de Brouwerij? Wij zoeken mensen die ons kunnen helpen achter de bar en als gastheer/vrouw. De avonden worden drie maal per maand georganiseerd op de vrijdagavond.

Heb jij tijd en zin om als gastheer/vrouw te functioneren in hartje Alkmaar, stuur een berichtje naar societeit@binnenstadscentrum.nl