De Sociëteit zoekt diverse vrijwilligers die zich graag willen inzetten voor dit prachtige en gezellige ontmoetingscentrum in hartje binnenstad. We zijn op zoek naar mensen die een deel van hun vrije tijd willen besteden aan het ontmoetingscentrum dat volop in ontwikkeling is. De werkzaamheden, tijden en frequentie gaan in goed overleg en sluiten aan bij uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
We vertellen u graag meer.

Vrijwilligers vacatures

klik op het plusje om meer te lezen

Kookliefhebbers voor de starten aanschuiftafel in 2021

Voor de Sociëteit zijn wij op zoek naar kookliefhebbers die onze buurtgenoten willen verwennen met een gezonde maaltijd in de avond. Het is een nieuw initiatief van de Sociëteit, we willen dat graag met een nieuw team opzetten en uit gaan voeren. Heb je plezier in koken en tijd? Je kunt je aanmelden via societeit@binnestadscentrum.nl bij Jokelien Boonstra.

Begeleidster vrouwenbiljart

Binnenkort hebben wij een workshop biljart voor vrouwen. Wij hopen vandaaruit een groep te kunnen starten, die het leuk vindt om samen te biljarten op regelmatige basis. Omdat de groep nog niet veel ervaring heeft, lijkt het ons leuk als zij bv één keer in de maand begeleiding krijgen van een ervaren biljartster, die hun de kneepjes van het biljart bijbrengt. Aanmelden via societeit@binnenstadscentrum.nl bij Jokelien Boonstra.

Spelletjesbegeleider voor een doordeweekse middag

Naast vrouwenbiljart willen we een spelletjesmiddag organiseren. Wie wil helpen met het opzetten en begeleiden van deze middag? Aanmelden kan via societeit@binnenstadscentrum.nl bij Jokelien Boonstra.