De Sociëteit zoekt diverse vrijwilligers die zich graag willen inzetten voor dit prachtige en gezellige ontmoetingscentrum in hartje binnenstad. We zijn op zoek naar mensen die een deel van hun vrije tijd willen besteden aan het ontmoetingscentrum dat volop in ontwikkeling is. De werkzaamheden, tijden en frequentie gaan in goed overleg en sluiten aan bij uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
We vertellen u graag meer.

Vrijwilligers vacatures

klik op het plusje om meer te lezen

Gastvrouw/heer

Tijdens de activiteiten is de gastvrouw/heer op de woensdagochtend van half 10 tot 12 uur. Je bent aanspreekpunt voor vragen, zorgt voor de koffie, thee of andere drankjes en maakt nieuwe bezoekers wegwijs.

Kookliefhebber

Voor onze lunch op zondag ( één keer in de twee weken) zijn we op zoek naar een kookliefhebber.

In De Sociëteit kan men met buurtgenoten genieten van een heerlijke lunch, die gelijkwaardig is aan een warme maaltijd. De lunch bereid je met z’n tweeën klaar.

Op verhaal komen

1.Programmering van vier zondagmiddagen
De Sociëteit is op zoek naar vrijwilligers die zich in wil zetten voor het programma op zondagmiddagen. ‘Op verhaal komen’ geeft buren met een bijzonder verhaal zo’n vier  keer per jaar een podium. Buren uit de binnenstad kunnen elkaar (nog) beter leren kennen, onder het genot van een drankje en een hapje.
De vrijwilligers vormen een werkgroep van 2 á 3 mensen. Deze groep zorgt voor de programmering en organisatie van de zondagmiddagen i.s.m. de sociaal cultureel werker en zakelijk leider van De Sociëteit.

2. Organisatie van lezingen
In 2020 gaan we van start met een aantal lezingen op zondagen. We zijn op zoek naar twee mensen die met ons mee willen denken over de opzet en het programma en willen meehelpen bij de organisatie. We starten met de voorbereidingen in het najaar van 2019.

Heeft u belangstelling? Neemt u dan contact op met Tanja Schermerhorn (sociaal cultureel werk De Sociëteit). Mail: scwsocieteit@binnenstadscentrum.nl  of mobiel: 06 18 61 08 08.

Barmedewerker

Voor avonden door de week en in de weekenden. In het weekend betreft het feesten, hier staat een vrijwilligersvergoeding tegenover.