De Sociëteit zoekt diverse vrijwilligers die zich graag willen inzetten voor dit prachtige en gezellige ontmoetingscentrum in hartje binnenstad. We zijn op zoek naar mensen die een deel van hun vrije tijd willen besteden aan het ontmoetingscentrum dat volop in ontwikkeling is. De werkzaamheden, tijden en frequentie gaan in goed overleg en sluiten aan bij uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
We vertellen u graag meer.

Vrijwilligers vacatures

klik op het plusje om meer te lezen

Kookliefhebbers voor de aanschuiftafel

Voor de Sociëteit zijn wij op zoek naar kookliefhebbers die onze buurtgenoten willen verwennen met een gezonde maaltijd in de avond. Het is een initiatief van de Sociëteit, de Aanschuiftafel is om de week op dinsdagavond. Je zult 1 keer in de maand worden ingezet.

Heb je plezier in koken en tijd? Je kunt je aanmelden via societeit@binnestadscentrum.nl bij Jokelien Boonstra.

Barmedewerker

Lijkt het je leuk om in ons gezellige wijkcentrum als vrijwilliger achter de bar te staan? Wij zoeken mensen die ons kunnen helpen achter de bar en als gastheer/vrouw. De uren zijn in overleg en kunnen overdag en ’s avonds en doordeweeks en in het weekend zijn.

Heb jij tijd en zin om als gastheer/vrouw te functioneren in hartje Alkmaar, stuur een berichtje naar societeit@binnenstadscentrum.nl